top of page

Verzenden en retourneren

Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Het verzenden van sieraden is gratis vanaf €15,-. De verzendkosten van grotere (kleding) pakketten zijn gratis vanaf €35,-.

De verzendkosten bedragen:

€0,00 als uw verzendadres in Enschede is,

€1,00 voor sieraden bestellingen, die passen door de brievenbus, hier zit geen track&trace code bij. Op het moment dat de bestelling dan niet aankomt, is de koper hier verantwoordelijk voor. Hierom is het altijd verstandig uw bestelling aan te schaffen met een track&trace code.

€2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen maar waarvoor u een track en trace code wenst te ontvangen. 
€ 2,95 voor grotere bestellingen die niet door de brievenbus passen, hierbij ontvangt u ook een track en trace code. 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retourneren en/of ruilen

Wanneer de consument ervoor kiest een product retour te zenden maar het niet aankomt bij Rebellious Statement, zijn wij hier niet verantwoordelijk voor. Daarom is het bij retourzendingen altijd verstandig om een verzendoptie te kiezen met track&trace code zodat je de bestelling kan volgen. De kosten van het retouren van een product zijn voor de rekening van de consument.

Rebellious Statement gebruikt voor terugbetalingen hetzelfde betaalmiddel dat de consument gebruikt heeft. Het bedrag wordt binnen 14 werkdagen na ontvangst bij Rebellious Statement teruggestort.

 

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. 

Bij omruilingen vult u het retourformulier in die bij geleverd is bij uw bestelling. Hier hoeft u geen nieuwe verzendkosten te betalen, Rebellious Statement neemt die kosten op zich. De verzendkosten naar Rebellious Statement toe, moet u net zoals bij een retournering, wel zelf bekostigen.

bottom of page