top of page

FAQ

 • Kunnen roestvrij stalen sieraden verkleuren?
  Nee! Dat is ook de grootste reden waarom wij alleen RVS sieraden verkopen. De kwaliteit blijft hetzelfde en de prijs laag.
 • Kan ik ook via een Tikkie betalen?
  Dit mag maar is niet veel voorkomend. Via Instagram mag je ons een bericht sturen, zet hierbij het item wat je graag wilt hebben (en de maat), stuur je adres en telefoonnummer mee. Wij zullen je hierna een Tikkie versturen, zodra deze betaald is wordt je bestelling gereed gemaakt.
 • Worden de uitverkochte items weer bijgevuld?
  Op aanvraag wel! Je kunt ons een mailtje sturen om een product opnieuw aan te vragen of door een DM te sturen via Instagram. Vermeld hierbij om welk product het gaat en de kleur (goud/zilver). Kleding van de unisex kledinglijn kan ook worden aangevuld, vermeld hierbij dan extra de maat van het item.
 • Kan ik mijn order nog wijzigen of annuleren?
  Helaas is het niet mogelijk om jouw order te annuleren nadat jouw order afgerond en betaald is. Nadat de betaling voldaan is, kunnen we items wel voor je wijzigen en dus verwisselen als ze van hetzelfde bedrag zijn. Is dit niet het geval dan vragen we je een mailtje sturen naar onze klantenservice, deze helpt je dan verder!
bottom of page